Prof. Dr. Nihat Temel Ölüm Yıl Dönümü Münasebetiyle Enstitümüz Tarafından Anma Programı Gerçekleştirildi

18.11.2021 tarihinde Üniversitemizde gerçekleştirilen” Kıraat İlmi Enstitüsü Tecvid Çalıştayı'na" katılmak üzere Üniversitemizde misafir ettiğimiz Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Temel’in ilimizdeyken geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu vefat etmişti. Prof. Dr. Nihat Temel’in Ölüm yıl dönümü münasebetiyle Enstitümüz tarafından İslami İlimler Fakültesi Konferans Salonu’nda anma programı gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.Emin Maşalı’nın katıldığı anma programına, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Agâh, Enstitümüz Müdürü Doç. Dr. Emrullah Ülgen, akademik personelimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı.